Bullmastiff

Bullmastiff de vanzare, catei de elita, rasa pura 100%, garantata de catre EuroPet. Cateii livrati sunt foarte robusti, perfect sanatosi, masculii depasesc cu usurinta 70 kg la maturitate si o inaltime la greaban de peste 65 de centimetri. Fiecare catel bullmastiff va primi la momentul livrarii catre client carnet de sanatate in original si inseriat, pasaport si microcip, cu care se poate calatori in strainatate; pasaportul este unul de tip european, singurul valabil in acest sens iar microcpul este de tip ISO 11784/11785 care este steril, atraumatic si nu lezeaza in vreun fel viata de zi cu zi a cainelui.

Garantam sanatatea puiului de bullmastiff livrat catre client, pe baza contractuala, iar aceasta garantie oferita de noi asigura catelul pe absolut toate bolile virale.

Rasa Bullmastiff o recomandam oricarei familii tinere cu copii sau fara in vederea efectuarii serviciului de paza; fara probleme acest caine poate fi considerat si caine de companie datorita caracterului temperat si toleranta pe care o manifesta fata de alte animale sau copii. Comenzile pentru rasa bullmastiff se primesc chiar acum la numarul afisat. Daca nu vi se raspunde la telefon va rugam sa insistati deoarece linia este destul de solicitata de catre alti clienti. In cazul in care sunteti inafara orelor de program sau in weekend trimiteti un e-mail  si veti primi toate datele necesare in vederea cumpararii / rezervarii imediate a exemplarului dorit. Va asteptam cu mult drag! bullmastiff de vanzare pret avantajos, caini de rasa, caini de vanzare, caini de paza bullmastiff de vanzare preturi avantajoase