Mastino Napoletano

Mastino Napoletano de vanzare, talie uriasa, geneotip si fenotip absolut impresionant asa cum reiese si din film, catei cu care ne mandrim aceasta si datorita faptului ca fiecare dintre ei provine din parinti expozanti. Exemplarele comercializate de noi de-a lungul timpului au ajuns si la 100 kg (masculii) si la o inaltime la greban de peste 75 cm (asadar exemplare absolut impresionante care fascineaza ochiul prin frumusete si putere).

Pentru ca stim cat este de importanta aceasta achizitie pentru client, asiguram o garantie veterinara care sa va asigure ca exemplarul cumparat este unul sanatos dar si ca va ramane asa in continuare – aceasta garantie este in baza contractuala cu valoare juridica.

Pentru ca distanta sa nu fie un impediment in a cumpara un mastino napoletano de top, asiguram noi transportul, in conditii la standarde europene in care fiecare catel in parte se va bucura de confort, siguranta, igiena si supraveghere de catre personalul de pe masina. Alegeti Calitatea rasei pure – Alegeti un Mastino Napoletano care sa va reprezinte! cautari pe pagina: mastino napoletano de vanzare pret accesibil, catei de rasa, catei de talie mare, catei de paza, vand mastino, mastino de vanzare preturi accesibile